Even voorstellen:

Wat begonnen is als hobby begint steeds meer professionele vormen aan te nemen. Steeds meer uren is Ilonka Bijl in haar thuisatelier in Pijnacker te vinden waar ze de mooiste creaties maakt door haar eigen gevoel over te brengen in een schilderij. Vaak abstract, met grote lijnen en vooral veel contrast. Zo exposeert ze regelmatig en steeds meer liefhebbers vinden hun weg naar haar thuisatelier en website. Haar werk is te vinden onder de namen ILO’S paintings en ILO’S flowerbeds

Heeft ze een bepaalde stijl? Nee, ze schildert wat haar op dat moment inspireert én raakt. Dat kan een mooi muziekstuk zijn maar ook een mooi veld bloemen of een foto. Dat maakt haar werk veelzijdig, maar altijd wel duidelijk te herkennen als een echte ILO; kleurrijk en uitbundig, precies zoals Ilonka zelf ook is. 

Voor Ilonka is een schilderij pas klaar als ze blijven boeien. Een vrolijke noot aan de muur waarin je elke keer weer iets nieuws ontdekt. Dat je laat glimlachen en waar je blij van wordt. Happy art! 

Heb je interesse in een ILO of wil je een ILO op maat laten maken, stuur me dan een bericht. Dan gaan we samen in gesprek hoe ik jouw wensen kan weergeven in een eigen, persoonlijke ILO.

Chat openen
1
hoi, heb je een vraag of interesse in een persoonlijke ILO? Stel hem via WhatsApp