Even voorstellen:

Mijn naam is Ilonka Bijl en ik breng sinds enkele jaren onder de naam ILO’S paintings en ILO’S flowerbeds mijn hobby tot leven: het maken van kleurrijke schilderijen, veelal geschilderd met acrylverf. 

Ik woon in Pijnacker, Zuid Holland, met man en kids en naast mijn werk ben ik graag te vinden in mijn atelier aan huis. 

Ik ben ooit begonnen met schilderles aan het VAK in Delft, waar ik mijn liefde voor kleur vorm kon geven. Vaak abstract, met grote lijnen en vooral veel contrast. Nog steeds volg ik workshops en schilderlessen omdat ik mij altijd wil blijven ontwikkelen.

De natuur inspireert mij,  muziek, een mooi veld bloemen, een mooie foto. Wat ik mooi vind, wat mij raakt, dát wil ik schilderen. En steeds meer maak ik een uitstapje naar een écht abstract werkstuk. 

Met mijn schilderijen wil ik jou beroeren. Een vrolijke noot aan de muur waarin je elke keer weer iets nieuws ontdekt. Waar je vrolijk van wordt. Leuke, betaalbare kunst.

Heb je interesse in een ILO of wil je een ILO op maat laten maken, stuur me dan een bericht. Dan gaan we samen in gesprek hoe ik jouw wensen kan weergeven in een eigen, persoonlijke ILO.

Chat openen
1
hoi, heb je een vraag of interesse in een persoonlijke ILO? Stel hem via WhatsApp